De Ceuster Meststoffen

Fotoshoot voor DCM

DCM is een sterk groeiende onderneming en levert kwalitatief hoogwaardige organische meststoffen, bodemverbeteraars en biostimulanten. De producten van DCM worden toegepast bij sportvelden, openbaar groen, hoveniers, land- en tuinbouw en de particuliere markt.

  • Fotografie
Fill q65 130x130 c3ab21df

Eva

Senior Grafisch Vormgever

Onze fotografe Eva mocht verschillende fotoshoots uitvoeren voor meststoffenfabrikant DCM uit Grobbendonk. Twee maanden lang verving ze er twee dagen per week de vaste fotograaf van DCM.

Eva was verantwoordelijk voor het coverbeeld en fotomateriaal bij de artikels van het tuinmagazine Buitengewoon. “Ik heb hiervoor sterrenchef Arabelle Meirlaen gefotografeerd en een buxuspark in Durbuy. Ook heb ik verschillende studioshoots van onder andere fruit en planten op mij genomen.”

Grafisch vormgever Els Verwimp van DCM vergezelde Eva tijdens haar fotoshoots. Zij moest erop toezien dat de huisstijl van DCM bewaakt bleef. Els is alleszins heel enthousiast over de samenwerking.

Het was fijn samenwerken met Eva. De creatieve ideeën die ze aanbracht, lagen in 1 lijn met onze ingesteldheid. De communicatie was open, de doorlooptijd van de opdracht kort.

Els Verwimp, Grafisch vormgever bij DCM

“Het was een heel uitdagende en gevarieerde opdracht. Ik heb zowel op locatie als in de studio gewerkt. Wat mij ook erg aansprak is om foto’s te mogen maken van gepassioneerde mensen.”

Eva, senior grafisch vormgever bij Typografics

De beelden zijn slechts een selectie uit Eva’s foto’s voor DCM

Overtuigd van dit project?

Viel je mond open van verbazing en heb je nood aan een verbluffend design? Neem dan contact met ons op om jouw project te bespreken!