Febelgra

I love print infographics-folder

​Febelgra is de beroepsvereniging van de Belgische grafische industrie en vertegenwoordigt alle zelfstandige ondernemingen in de drukkerijsector, de prepress- en de afwerkingsbranches. Ze behartigt de belangen van haar leden en is de officiële woordvoerder van de grafische sector.

  • Infographic Design
  • Illustraties
  • Adobe Illustrator
  • Adobe InDesign
Fill q65 130x130 4668cddb

Bernd

Senior grafisch ontwerper

Tijdens Open Bedrijvendag stond de grafische sector in de kijker. Via de deelnemende leden verdeelde de federatie een folder die focust op de kracht, effectiviteit en duurzaamheid van print. Tegelijkertijd liet ze het drukwerk tot leven komen via augmented reality.

De Typografics Studio dacht met Febelgra mee over de creatie van dit vierluik. Ze bepaalde de look en feel en deed de grafische invulling. Acht krachtige statements werden uitgewerkt in charmante infographics.

Met de “I love print” inspiratieblog wil Febelgra illustreren dat print media deel uitmaken van een doeltreffende mediamix.

Overtuigd van dit project?

Viel je mond open van verbazing en heb je nood aan een verbluffend design? Neem dan contact met ons op om jouw project te bespreken!