Stockmans

Lay-out kunstboek voor Stockmans

Stockmans Art Books wordt gedreven door liefde voor papier, de letterkunst en typografie, het ontwerpen en binden, de kracht van kleuren en inktgeuren, de druktechnologie en haar innovaties. Ze spitsen zich toe op de creatie en productie van kunstboeken en kalenders.

  • Creatieve Opmaak
  • Drukwerkbegeleiding
Fill q65 130x130 3b7960ce

Thomas

Grafisch Vormgever

Lay-out kunstboek voor Stockmans

'Nico Dockx talks with Dennis Tyfus' illustreert een reis door het oeuvre van Dennis Tyfus. In het boek interviewt Nico Dockx de kunstenaar een jaar lang, één vraag per dag. Wat ontstaat is een verrassing aan muziek, collages, tekeningen, pamfletten, ...

De lay-out van deze 880 pagina’s lange must-have ging door de spitsvondige vingers van onze Grafisch Vormgever Thomas. Hij startte daarbij niet from scratch, maar bracht detaillering aan een bestaande vormgeving.

Dit project rolt verder uit 100% teamwerk. Nico Dockx zat letterlijk naast me, waardoor we continu gedachten konden uitwisselen en samen konden sleutelen aan het resultaat.

Thomas, Grafisch Vormgever

Tekstcorrecties werden à la minute uitgevoerd, lay-out beslissingen al doende genomen. Een heel hands-on project.

Er kwam een lawine aan werk op ons af, waardoor we Typografics contacteerden. Thomas heeft deze uitzonderlijke piek prima opgevangen. We kijken terug op een fijne samenwerking.

Bruno Devos, Managing Director

Thomas werkte voor de lay-out van dit prachtige kunstboek met InDesign. Het kunstboek werd bovendien ter plaatse gedrukt, wat het een heel tastbaar iets maakte.

Overtuigd van dit project?

Viel je mond open van verbazing en heb je nood aan een verbluffend design? Neem dan contact met ons op om jouw project te bespreken!