BAM

Logo & ad 'Marketer of the Year'

BAM (Belgian Association of Marketing) is de grootste Belgische vakvereniging voor marketing professionals. Het is dé plaats waar marketeers elkaar ontmoeten voor de meest up-to-date informatie over de laatste ontwikkelingen in marketing. Er zijn talrijke ontmoetingsmomenten zoals congressen, seminaries, studiereizen en award-events.

  • Adobe Illustrator
  • Adobe Photoshop
  • Adobe InDesign
Fill q65 130x130 c4098aa4

Elke

Senior Grafisch Vormgever

Op 14 november 2018 wordt de marketeer van het jaar uitgeroepen door BAM en Trends. Typografics steunt deze awarduitreiking én mocht het logo en advertentie voor dit event ontwerpen. Via e-mail, bannering, direct mailing en advertenties worden kandidaten opgeroepen om zich in te schrijven.

Onze grafisch vormgeefster Elke ontwierp het logo en de advertentie in samenwerking met art director Bernd.

 

Advertentie - Marketer of the Year

 

Het gezicht in de advertentie is gedeeltelijk afgedekt. Dit om dé universele marketeer af te beelden. De marketeer van het jaar moet vooral over een goede portie durf en lef beschikken. Dat aspect heb ik visueel benadrukt door diagonale lijnen te gebruiken in contrast met het zeer geometrische logo.

Qua kleuren heb ik voor een kleurverloop met ‘zachtere’ kleuren geopteerd om de creatieve skills van marketeers te benadrukken. Ik heb bewust gekozen voor de combinatie van zwart/wit en kleuraccenten. Ik wou het geheel zo een eigenzinnig karakter geven.

 

 

 

Logo - Marketer of the Year

 

Voor het logo koos ik voor de font Gotham Black omwille van z'n no-nonsense geometrische stijl. 

Onderaan het logo zie je een lintje dat eigenlijk een spiegeling is van de binnenvorm van de M. Op die manier ziet het geheel eruit als een certificaat dat als een stevige vierkante vorm het logo draagt.

In het logo zie je hetzelfde kleurverloop met zachtere kleuren dat ook in de advertentie terugkomt.

 

 

Overtuigd van dit project?

Viel je mond open van verbazing en heb je nood aan een verbluffend design? Neem dan contact met ons op om jouw project te bespreken!