f-twee

Magazine lay-out voor f-twee

Als uitgeverij maakt f-twee tijdschriften in opdracht: magazines, nieuwsbrieven en brochures. Ze realiseren o.m. Stad Gent, Hopper, Lina, Micro, Komop, De Overijsenaar, Waterwereld, ...

  • Creatieve Opmaak
  • Infographic Design
  • Magazine-opmaak
  • Adobe Illustrator
  • Adobe Photoshop
  • Adobe InDesign
Fill q65 130x130 8fc1f7b8

Axelle

Crossmedia designer

Magazine lay-out voor Stad Gent, Hopper, De Overijsenaar, ...

Enkele collega's zetten onlangs hun crossmediale talenten in bij uitgeverij f-twee. Nieuwe edities voor Stad Gent, Hopper, De Overijsenaar, ... glipten gewillig door hun creatieve vingers. Axelle bv. goot teksten, beelden en infografieken in bestaande lay-outs en werkte daarvoor voornamelijk met InDesign. Extra beeldbewerking gebeurde in Photoshop en ontwerp in Illustrator.

 

Infografiek voor Komop

Voor het 30-jarig bestaan van Komop ontwikkelde Axelle een infografiek, vertrekkende vanuit hun slogan ‘Mensen verzetten bergen’.

Het is dankzij de inzet van heel wat mensen dat Kom op tegen Kanker een professionele organisatie werd. Mensen verzetten écht bergen, en dat toont deze infografiek letterlijk.

Axelle, Crossmedia Designer

Plots zaten we in onze studio zwaar onderbemand. We hadden dringend, zeer dringend, tijdelijke vervangers nodig die magazines in de vingers hebben. Waar vind je die? Ik ken letterlijk maar één adres waar ze die vraag aankunnen: Typografics. Dikke merci aan onze puinruimers Axelle, Thomas en Catherine!

Frank Goetmaeckers, oprichter - uitgever

Overtuigd van dit project?

Viel je mond open van verbazing en heb je nood aan een verbluffend design? Neem dan contact met ons op om jouw project te bespreken!