ZNA

Muurstickers voor ZNA Stuivenberg

ZNA omvat in en rond Antwerpen drie algemene, zes gespecialiseerde ziekenhuizen, twee medische centra en een woonzorgcentrum. Bij ZNA werken zesduizend mensen, waaronder een zeshonderdtal artsen. Deze medewerkers verzorgen dagelijks ongeveer vijfduizend patiënten.

Fill q65 130x130 c3ab21df

Eva

Senior Grafisch Vormgever

Onze grafisch vormgeefster Eva mocht de muur in de kantine van het ZNA Stuivenberg onder handen nemen. De muur dient als tijdelijke showcase met info over de verhuis naar het nieuwe ziekenhuis. De verhuis naar ZNA Cadix aan park Spoor Noord in Antwerpen is gepland eind 2020. Via de info op de muurstickers wil men de mensen informeren over het nieuwe ziekenhuis.

Eva vond het alvast een heel tof project. “De huisstijl van ZNA is vrij los, dus ik kon zeker genoeg mijn ding doen. Ik heb geprobeerd om een strakke schematische voorstelling te maken van alle beknopte losse info. De icoontjes maken het geheel hapklaar, zodat mensen die er lunchen of gewoon snel een snack of drankje halen in een oogopslag zien wat de boodschap is. De old school KISS-regel eigenlijk: keep it simple en straightforward.

We zijn uitermate tevreden over het werk van Eva. Ze is super creatief en heeft er echt iets moois van gemaakt

Renée Willems, Communications Manager bij ZNA

Overtuigd van dit project?

Viel je mond open van verbazing en heb je nood aan een verbluffend design? Neem dan contact met ons op om jouw project te bespreken!