A'Domo

Verpakkingen voor Point-Virgule

A'Domo is gespecialiseerd in keuken- en woonaccessoires. Ze verdelen zowel grote merken als Sistema, Kilner en Chroma. Hiernaast hebben ze ook eigen huismerken: Point-Virgule, Dotz en Rixx.

  • Adobe Illustrator
  • Adobe Photoshop
  • Adobe InDesign
Fill q65 130x130 62fdbdf8

Shaun

Crossmedia designer

Fill q65 130x130 141076fa

Peter

Senior Grafisch Vormgever

Shaun en Peter waren vlug mee met onze huisstijl. Het was ook leuk dat ze creatief meedachten over onze verpakkingen. Op korte tijd hebben ze veel gerealiseerd!

Ingelien Geenens - Marketing Manager A'domo

Crossmedia designer Shaun mocht de verpakkingen van A’dome’s huismerk Point-Virgule ontwerpen. Hij ging onder andere aan de slag met de verpakkingen voor kookboekenhouders en cocktail-lepeltjes.

“Voor ik bij Typografics begon, was ik verpakkingsontwerper bij Philips. Denken in 3D gaat me dus goed af. Op die manier kom ik veel sneller op creatieve oplossingen. Ik vond het ontwerpen van deze verpakkingen in het bijzonder interessant, omdat ik mooie sfeerfoto’s als basis kreeg. Dat is een echte meerwaarde tijdens het ontwerpen. Ook hun font was heel dankbaar om mee te werken. Ze gebruiken vooral Helvetica Neue, een klassieker bij ontwerpers omdat dit een strak font is, met genoeg gewichten zoals thin, light, regular, semibold, bold, black,... 

Ook onze ontwerper Peter werd ingezet voor een tijdelijke opdracht bij A’domo. Hij ontwierp er de verpakking voor een kaasmessenset. Hij kon naar eigen zeggen echt zijn ding doen qua design: “Zeker als er typografie bij komt kijken ben ik altijd enthousiast om er iets leuks van te maken!”

Overtuigd van dit project?

Viel je mond open van verbazing en heb je nood aan een verbluffend design? Neem dan contact met ons op om jouw project te bespreken!