Moore Stephens Belgium

Visualiseren interne beloftes

​Moore Stephens Belgium is een accounting- en consultingbedrijf dat ernaar streeft om nabij te zijn.

  • Concept & Creatie
  • Illustraties
  • Adobe Illustrator
  • Adobe Photoshop
  • Adobe InDesign
Fill q65 130x130 0492c1fb

Benjamin

Grafisch Vormgever

In de waarden van Moore Stephens Belgium staat de ervaring van de (interne) klant uitgesproken centraal. Aan Typografics werd gevraagd om deze beloftes te visualiseren én ervoor te zorgen dat ze op een leuke manier in het oog zouden springen.

Behangpapier op maat

De visual zou opgehangen worden in een vergaderzaal zodat medewerkers regelmatig met de 10 verschillende beloftes in aanraking kunnen komen.
 
De Typografics studio stelde een ontwerp voor waarbij de hele wand van de vergaderzaal werd benut. Als achtergrond werd een bakstenen muur gesimuleerd. Daarop werden de 10 verschillende beloftes gevisualiseerd en afgelijnd door een kadervorm. Daarvoor gebruikten we reële afmetingen van bestaande kaders, zodat desgewenst een van de visuals extra in de kijker gezet kan worden door er een lijst rond te hangen.
 
Het geheel werd uiteindelijk op behangpapier gedrukt zodat de hele wand van de vergaderzaal een nieuwe – en naar onze mening – zeer geslaagde look kreeg.

Overtuigd van dit project?

Viel je mond open van verbazing en heb je nood aan een verbluffend design? Neem dan contact met ons op om jouw project te bespreken!