Structura

Vormgeving immo- en lifestyle magazine

Structura probeert uw dromen een thuis te geven.

  • Concept & Creatie
  • Magazine-opmaak
  • Adobe Photoshop
  • Adobe InDesign
Fill q65 130x130 cfc95ec5

Benjamin

Grafisch Vormgever

De vastgoedmakelaars van Structura hechten zeer veel belang aan het adviseren van hun klanten en het bouwen van duurzame relaties met hun doelgroep. Om het team, hun bedrijf en hun passies voor te stellen klopten ze bij Typografics aan met de vraag om een lifestylemagazine te maken. Dat zou dan gratis verspreid worden onder hun klanten en prospecten.

Een project waar we bij Typografics met veel plezier de tanden in hebben gezet.

Lagune

De mensen van Structura stapten binnen met een vastomlijnd idee. Zo lag de naam al vast (Lagune) en werd ons gevraagd om het kleurenpalet van de huisstijl te integreren. Qua inspiratie kregen we de trefwoorden ‘scandinavische stijl’ en ‘jonge en hippe uitstraling’ mee. De teksten en de topics werden door Structura aangeleverd.

Een vlotte samenwerking

We begonnen met het opmaken van een cover en enkele spreads. Zo kregen ze bij Structura al een voorproefje en kon de look & feel waar nodig bijgestuurd worden. En ook al had onze klant een weloverwogen concept werd toch ruimte gelaten voor suggesties en ideeën. Deze kruisbestuiving resulteerde in een vlot leesbaar mini-magazine dat de mensen achter Structura een gezicht gaf.

Trots op het resultaat

Bij Structura mogen ze dan ook terecht trots zijn op het eindresultaat. Een fijne mix aan artikels over wonen, bouwen en verbouwen maar ook ruimte voor leven en genieten. En zo’n magazine is uiteraard de gedroomde manier om je bedrijf en je team op een andere manier voor te stellen!

Overtuigd van dit project?

Viel je mond open van verbazing en heb je nood aan een verbluffend design? Neem dan contact met ons op om jouw project te bespreken!