AG Insurance

Webdesign & e-mail voor AG Femina

AG Insurance is marktleider in de Belgische verzekeringssector. Naast aanvullende pensioenen belooft de organisatie een passende verzekering voor elke behoefte: auto, brand, ongevallen, hospitalisatie, …

  • Webdesign
  • E-mail Design
  • Sketch
  • Adobe Photoshop for web
Fill q65 130x130 12f85323

Max

Webdesigner

Webdesign & e-mailtemplate AG Femina

De Femina zorgverzekering van AG Insurance staat sinds 2017 in de markt als polis die kosten drukt bij het herstel van borstkanker. Verzekeraar AG Insurance heeft in 2019 tot doel awareness te creëren rond de voordelen van deze aanvullende verzekering.

 

Webdesigner Max transformeerde daarom de Femina website naar een gebruikersvriendelijk en overzichtelijk platform.

"Het design combineert de herkenbare AG Insurance branding met het zachte kleurenpatroon van de Femina zorgverzekering. Het geheel krijgt zo een vertrouwelijke uitstraling."

- Max, webdesigner

Max werkte ook een e-mailtemplate uit waarmee AG Insurance de communicatie rond de extra verzekering op een herkenbare manier verder uitrolt.

Voor de opmaak van de landingspagina en de e-mailtemplate werkte Max in Sketch, aangevuld met Adobe Photoshop voor de verdere beeldbewerking. Er werd zowel een Nederlands- als Franstalige versie van beiden gelanceerd.

Overtuigd van dit project?

Viel je mond open van verbazing en heb je nood aan een verbluffend design? Neem dan contact met ons op om jouw project te bespreken!