print

Astrid

Grafisch Vormgever

Ik ben pas tevreden als het hele plaatje klopt!
Specialiteiten
  • Magazine-opmaak
Programma's
  • Adobe Photoshop
  • Adobe InDesign

Astrid studeerde Grafische en Digitale Media aan de Artevelde Hogeschool en koos daar voor de afstudeerrichting 'Crossmedia-ontwerp'. Daarna deed ze ervaring op bij een uitgeverij waar ze vooral de layout van verschillende magazines verzorgde. Vervolgens werkte ze op de marketingafdeling van een webshop in personaliseerbare fotoproducten waar ze instond voor de opmaak van de meest uiteenlopende beelden. 

Ze omschrijft zichzelf als een pietje precies dat graag de puntjes op de i zet en wil graag dat alles tot in de kleinste details klopt. Ze is ook geïnteresseerd in fotografie en wou dat ze er meer tijd voor kon vrijmaken. Haar vrije tijd brengt ze door met vrienden, liefst tijdens een uitgebreide brunch. En interessant voor collega's en klanten: Astrid houdt ervan om desserts te bereiden én op te eten ... 

Dringend iemand nodig?

Had die opdracht gisteren af moeten zijn, of komt er een project op je af waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Contacteer ons! We laten je onmiddellijk weten of we je uit de nood kunnen helpen.