Brent

Crossmedia Designer

Er zijn mensen die altijd al wisten wat ze later wilden worden. Collega Brent is zo iemand. Zijn doop in het vak kreeg hij in het middelbaar, toen hij de richting grafische & digitale media volgde. Deze kennis werd verder vakkundig aangescherpt aan de Arteveldehogeschool, waar Brent afstudeerde als crossmedia ontwerper.

In het hoofd van 90’s kid Brent is het zelden stil, het lijkt er wel een non-stop feestje van ideeën. Hij is er dus de man voor om creatief strategisch met je mee te denken. Als crossmedia ontwerper voorziet hij je van video’s en visuals voor online, een complete branding of print lay-out. Daarvoor jongleert hij in Photoshop, Illustrator, InDesign en After Effects. Hij heeft een sterke technische bagage, die hij combineert met goede praktijkskills en een open-mind.

Ter ontspanning scheurt Brent graag rond met zijn longboard of inline skates terwijl britpop- en rockbands zijn smartphone oortjes domineren. Zijn creatieve ontwikkeling geeft hij vorm door te tekenen, verven of graffiti spuiten.

Specialiteiten

  • Creatieve Opmaak
  • DTP

Programma's

  • Adobe Illustrator
  • Adobe Photoshop
  • Adobe InDesign

Overtuigd?

Wacht niet langer en boek Brent nu in voor jouw opdracht.

Boek nu

Overtuigd?

Wacht niet langer en boek Brent nu in voor jouw opdracht.

Boek nu

Een ander profiel nodig?

Bekijk zeker ook onze andere makers. Hier zit ongetwijfeld de perfecte match tussen met jouw opdracht!

Terug naar al onze makers