Web

Een ijzersterk imago: ook op het web!

Een team van 17 experten beschikbaar voor elk project, van design tot development, wij hebben wat jij zoekt!

Banners

Banners zetten je product, bedrijf of dienst in de kijker. Of je kiest voor een e-mailcampagne of display-advertenties, Typografics is dé partij om jouw boodschap te laten spreken door middel van statische of bewegende banners.

Responsieve e-mails

E-mailcampagnes werken, op voorwaarde dat ze goed zijn opgesteld en de ‘content’ ervan is toegespitst op de doelgroep. Maar ook het technische luik is belangrijk. Typografics zorgt voor e-mailtemplates die vlot leesbaar zijn op laptop/desktop, smartphone en tablet.

Apps

Typografics ontwerpt jouw app en dat voor elk scherm of platform. UX-design waarbij de gebruikerservaring centraal staat komt daarbij op de eerste plaats. We bezorgen je eerst een prototype zodat je zelf de werking en de look van de app ervaart.

Webdesign

Typografics ontwerpt en ontwikkelt zowel statische als aanpasbare websites. We maken daarvoor gebruik van de CMS-platformen Drupal en WordPress. En altijd zorgen we voor responsiviteit: je website is dus perfect leesbaar op laptop, smartphone of tablet.

Front-end development

Wat front-end development precies doet? Het zorgt ervoor dat je website of app er niet enkel goed uitziet, maar ook nog eens vlekkeloos werkt. Op basis van programmeertalen zoals HTML5, CSS3 en Javascript bezorgt Typografics je een state-of-the-art app of website.

Back-end development

Onze developers bouwen je website op basis van de meest gekende Content Management Systemen: WordPress, ProcessWire of Drupal. Van single-pages tot complexe webprojecten: wij zorgen voor een feilloze uitvoering en afwerking.  

Ontdek onze portfolio

Deze klanten deden al beroep op Typografics voor het ontwikkelen van een website, een app of een bannercampagne. Klik gerust door om alle projecten te ontdekken.

Een doordachte werkwijze

1

Project Scope

We bepalen de scope van een project door goed te luisteren. Welke concrete doelstellingen wil de klant bereiken, welke doelgroep moet aangesproken worden?

2

User Experience

We zetten de gebruikerservaring centraal en creëren zo de optimale flow. Surfers op je website of gebruikers van je app bezorgen we zo een ‘wow-ervaring’.

3

User Interface

Ook het uitzicht van je website en app is belangrijk. We baseren ons voor het design ervan op je bestaande huisstijl of we ontwikkelen een compleet nieuwe look & feel.

4

Development

Eens het prototype is goedgekeurd beginnen we aan de ontwikkeling. We gebruiken daarvoor technologie zoals HTML5, CSS3 of Javascript. Websites kunnen statisch zijn of gebruik maken van een CMS zoals WordPress of Drupal.

5

Testfase

We testen alle features en functions uitgebreid. We zorgen er natuurlijk ook voor dat je app of web optimaal te lezen is op alle toestellen en schermresoluties.

Dringend iemand nodig?

Had die opdracht gisteren af moeten zijn, of komt er een project op je af waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Contacteer ons! We laten je onmiddelijk weten of we je uit de nood kunnen helpen.