Motion en video, zet je merk in actie

Motion en video zijn van nature krachtige aandachtstrekkers en zonder meer een YES om ze in te zetten voor je merk. Motion graphics, een explainer video, productvideo, bedrijfsvideo… formats te genoeg om beweging in je verhaal te steken.

Wat nog meer is: wij breken graag samen met jou het hoofd over het ‘hoe, wie, wat, waar’. Onze mensen bij Typografics geven je creative expertise en technische skills zodat jij van script tot video een zorgeloos traject doorloopt. 

En actie? Zeker wel!

Van statisch naar dynamisch, de kracht van motion graphics

Leven blazen in je grafisch ontwerp, dat is de job van een motion designer. Van heel wat elementen kan je motion graphics laten maken: titels, pictogrammen, infographics en al zeker van je logo. Een logo animatie in je website of je bedrijfvideo voegt wat extra dynamiek toe, Motion Magic

Deze magie creëren we samen, jij en een motion graphics designer uit onze talentpool. We komen er met plezier voor tot bij jou op kantoor of realiseren je motion en video ambities vanuit onze eigen Studio

De klare taal van een explainer video

Een explainer video laten maken? Zeker doen als je een complexe boodschap of idee hebt te verhelderen. Een explainer video is bondig en neemt je doelgroep met geluid/beeld mee in wat je te vertellen hebt.

Onze video designers staan als 1 team achter je, met empathie ontwarren we de meest complexe verhaalknopen en vertalen het in klare videotaal.

De spot op je product

Schuif je product het podium op, de essentie op beeld. Een productvideo is niks meer dan de nagel op de kop om je product effectief te presenteren.

Op het vlak van motion en video is team Typografics niet aan z’n proefstuk toe.  +75 multi-skilled designers staan achter je om je product de aandacht te geven dat het verdient. Wat we doen, doen we graag én toegewijd. Wij een hart gevuld met passie, jij met gemoedsrust.

Bouw aan je brand image met een corporate video

Met een bedrijfsvideo geef je je organisatie een gezicht en stem: wie ben je vanbinnen, wat is je cultuur en welke meerwaarde bied je aan je klanten? Een hoop to think about! Het creatieproces zien we hier bij Typografics als een samenspel, waarbij we je visie combineren met de expertise van onze videodesigners. Dankzij talloze draaiuren kennen we de do’s & don’ts van videoproductie, tuurlijk begrijpen we ook dat je verhaal uniek is.

Een bedrijfsfilm laten maken? Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, productdemonstratie, klanttestimonial, wervingsvideo… samen zoeken we de maatwerkoplossing die aansluit bij je behoefte en doelstelling.

Cases waar we trots op zijn

Grafisch vormgevers waarop je kan bouwen