Verleg de grenzen van je merk met 3D-design

Hoogte, breedte én diepte: 3D-design geeft je merk een extra dimensie en flink wat boeiende mogelijkheden. Een 3D-ontwerp knikkert van eenvoudig abstract tot hyper creatief, en next-level is het sowieso. 

Next-level is exact ook wat je van de 3D-designers bij Typografics verwachten mag. Schuif ons dus met een gerust hart je idee toe, we brengen het tot leven met een krachtige 3D-visualisatie of 3D-animatie en zetten voor jou de strafste tools in: Blender, Adobe Dimension, Cinema 4D en Unreal Engine.

Skill 3D design

3D-visualisatie, écht en toch onecht

De deur naar een nieuwe dimensie van creativiteit en verbeelding? Open ze maar! Elke textuur, elke schaduw en elk lichteffect wordt tot in het kleinste detail weergegeven, zodat je een levensecht beeld ervaart.

3D-product presentation, een 3D-plattegrond…? Droom gerust luidop, de toepasbaarheid van 3Dis groot en het Typografics team neemt je bij de hand om je doelgroep een verrijkende 360° ervaring te bezorgen. We komen er met plezier voor tot bij jou op kantoor of realiseren je 3D-design vanuit onze eigen Studio

Aandacht, aandacht: pluk de vruchten van 3D-animatie

Met 3D-animatie grijp je de kans je product/dienst vanuit verschillende invalshoeken te tonen. Beeld per beeld zet je je merk in beweging, helder en overtuigend.

Een eigen digitaal karakter, een 3D-logo animatie… bij Typografics staan +75 multi-skilled designers achter je om je 3D ontwerp mee te realiseren. We doen dat graag en toegewijd, bij je op kantoor of vanuit ons eigen grafisch bureau in Hamme. Wij een hart gevuld met passie, jij met gemoedsrust.

Wist je trouwens dat je in de Typografics Academy zelf aan de slag kan gaan met 3D-design? Gooi gerust een blik op onze opleidingen in Blender, Adobe Dimension, Cinema 4D en Unreal Engine.

Cases waar we trots op zijn

Grafisch vormgevers waarop je kan bouwen