Over ons

Uw grafische partner. Altijd. Overal.

Visie

In 2016 bestond Typografics 25 jaar. In die kwarteeuw heeft de grafische sector een grondige transformatie ondergaan. De digitale revolutie heeft alles veranderd: de manier van werken en hoe we beelden gebruiken om een boodschap kracht bij te zetten. De komst van internet en de sociale media zorgt voor een stroomversnelling waar elk individu, bedrijf of organisatie mee moet leren omgaan.

Wil je als bedrijf of organisatie het verschil maken? Dan zijn we er bij Typografics van overtuigd dat je je kernboodschap het beste kunt ondersteunen door sterke beelden. Je identiteit bestaat uit wat je zegt, wat je doet en hoe je er uit ziet. Je zorgt dus maar beter voor doordachte, samenhangende en technische goed uitgewerkte visuals. En laat dit nu net zijn waarin Typografics uitblinkt.

25 jaar geleden was er van het hele online verhaal nog geen sprake, en leverden wij puur grafisch werk aan. Dat is vandaag de dag niet meer denkbaar en we zetten dan ook ook volop in op het digitale luik. We zijn hard bezig met het aantrekken van de juiste profielen om ons bestaande web-team te versterken. Want de vraag van onze klanten naar dit soort diensten stijgt natuurlijk.

Danny Mertens, Managing Director

Waarden

Waarden vind je niet uit, je ontdekt ze. In alles wat we doen, in al onze relaties met leveranciers, klanten en collega’s gaan we uit van onze 4 basiswaarden. Ook bij toekomstige medewerkers of freelancers die voor ons aan de slag zijn zoeken we naar deze kwaliteiten.

Altijd bij de zaak

Evolutief

Iets meer dan een kwarteeuw geleden waren we de eersten in België die grafisch vormgevers uitstuurden naar bedrijven om ter plaatse opdrachten uit te voeren en marketingteams te ondersteunen. Die pioniersmentaliteit zijn we nooit meer kwijtgeraakt.

Nog altijd zien we het als onze plicht om evoluties in de markt actief te volgen en te testen. We maken het onderscheid tussen hypes van voorbijgaande aard en relevante trends en we zorgen dat onze medewerkers zich kunnen bijscholen. Het voordeel voor onze klanten? We werken steeds met de meest vooruitstrevende software en technieken.

Open en eerlijk in alles wat we doen

Integer

Een transparante communicatie over alles wat we doen, daar mag je ons aan houden. Geen onaangename verrassingen aan het einde van de rit door helder gecommuniceerde tarieven. We houden ons aan onze afspraken. Ook van onze medewerkers verwachten we een open en empatische houding.

Meer geven dan gevraagd

Genereus

Voor onze klanten steken we graag een tandje bij. Zo investeren we elk jaar in een persoonlijk opleidingstraject voor al onze medewerkers. We krikken hun technische kennis op, maar ook de persoonlijke ontwikkeling wordt niet vergeten. Want gelukkige medewerkers = gelukkige klanten.

Onze kennis delen we dan weer van harte op onze blog en andere social media kanalen. Volg ons dus op de voet voor relevante tips & tricks, leuke weetjes en het laatste nieuws over de Adobe CC, grafische kunst en design of all things digital.

Verbonden met hart en hoofd

Ge├źngageerd

Onze medewerkers zijn betrokken en bekommerd. Ze durven zich verbinden met Typografics én de klanten. Flexibel in hun houding en met heel veel goesting om elke dag het beste van zichzelf te geven.

Dringend iemand nodig?

Had die opdracht gisteren af moeten zijn, of komt er een project op je af waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Contacteer ons! We laten je onmiddellijk weten of we je uit de nood kunnen helpen.