DASSY® workwear

Consultant @ work: Jurgen bij DASSY® Workwear

Catalogi
Layout
rebranding uitrol dassy workwear

Senior Graphic Designer Jurgen aan het woord als DTP-expert binnen het DASSY team: catalogus, leaflets, kleding- en schoenlabels, gadgets …

Een broekzak vól grafische remedies en een positieve state of mind, Jurgen vult de ruimte op een manier waar je gelukkig van wordt. Recent verzette hij een berg aan dtp-werk voor DASSY®, een Belgisch merk van professionele werkkledij. 

“De aftrap van een veelbelovende samenwerking!”, Senior Graphic Designer Jurgen.

Nieuwe huisstijl = workload massa

“DASSY® zou hun nieuwe collecties voorstellen op de A+A Fair in Düsseldorf, geheel in een vernieuwde meer up-to-date huisstijl. Op grafisch vlak betekende dit dus helemaal from scratch starten met het POS-materiaal: catalogus, leaflets, kleding- en schoenlabels, gadgets… Voor de uitrol hiervan deed DASSY® een beroep op me.”

“De veelzijdigheid in grafische assets vroeg een veelzijdige software aanpak: InDesign, Photoshop, Illustrator … een fijne afwisseling! Naast het POS-materiaal hield ik me ook bezig met enkele technische pagina’s van de nieuwe catalogus.”

“Net omdat de deadline bij DASSY® strak stond, gaf ik en cours de route aan dat ook onze in-house studio in Hamme ingeschakeld kan worden voor grafische jobs vanaf 15 minuten. Daar maakte DASSY® meteen gebruik van. Zo kwamen we tot een samenwerking waarbij heel snel en accuraat kon geschakeld worden.”

Teamwork makes the dream work

“Als consultant ontmoet je non-stop nieuwe mensen. Dat moet je liggen! Wil trouwens helemaal niet zeggen dat je bij een klant alleen op een eiland zit. Integendeel, ik hou van teamwerk en werd door de DASSY® groep meteen opgenomen. Dat maakt dat een project extra vlot verloopt – zelfs wanneer ik eens een dag remote werkte voor hen – en geeft een boost om tot mooie resultaten te komen.”

We zaten volop in een rebranding proces, er waren dus nog geen guidelines. Toch slaagde Jurgen erin om de assets binnen de deadline op te leveren.

logo dassy

Galia De Fluviis
Strategic Marketeer

Held van de case

Portretfoto Jurgen

“Met veel zin zette ik me aan het opmaakwerk voor DASSY. Een vlotte samenwerking die ik kan besluiten met: tevreden DASSY®, tevreden consultant.”

Jurgen

Senior Graphic Designer