AG Insurance

Consultant @ work: Nora bij AG Insurance

Ads
Illustration
Print
Social media
Socials AG Insurance

Senior Crossmedia Designer & Photographer Nora aan het woord over uitgedaagd worden door de crossmedia mix voor AG Insurance.

1 ontwerper, veel skills

Sinds een jaar palmt Nora een stoel in binnen het AG designteam: 10 koppen sterk en rijk aan grafische vormgevers, videografen, animators, webdesigners … Als marktleider in de Belgische verzekeringssector heb je wel wat praatjes te maken, en die stuurt AG crossmediaal het land door.

Onze vuurdoop is het daar niet. Collega Arno stoofde er ook al langs met zijn skills. Fan van elkaar? We bekennen. Nora ondersteunt AG hoe enkel Nora het kan: creatief op een analytische manier.

“AG geeft me het volle vertrouwen, de afwisseling maakt het erg fijn. Ik switch van een flyer voor druk, naar een animatie, het fotograferen van een event of het tekenen van een illustratie. Geen dag dezelfde, helemaal hoe ik het graag heb en hoe ik het beste presteer voor een klant. Voor AG een gemak dat ze me een mix aan jobs kunnen toeduwen, voor mij een plezierige uitdaging.”, Senior Crossmedia Designer & Photographer Nora​​​​​​​.

Hoge workload = hoge tijd voor Typografics

“Hoe vaak AG Insurance me inplant, hangt samen met hun workload: min. 3 en max. 4 dagen/week. Vaak van thuis maar 1 dag/week pendel ik richting het hoofdkantoor in Brussel. Dan komt het hele designteam samen, steken we onze hoofden bijeen en schaven we onze ideeën visueel bij om op hoog niveau te blijven presteren. Kruisbestuiving, dat werkt.”

“De Typografics designers zijn goed opgeleid, altijd up-to-date, dynamisch en creatief. Voor elk project binnen AG wordt een perfecte match gevonden. De samenwerking met Nora verloopt dan ook heel vlot. Ze denkt out of the box en draagt zo nieuwe & originele ideeën bij. Bovendien is Nora een 1.000-poot: illustraties, fotografie, animatie, sociale media … kan ze allemaal”, Maud Vanderoost van AG Insurance. 

Voor elk project binnen AG wordt een perfecte match gevonden. De samenwerking met Nora verloopt dan ook heel vlot. Ze denkt out of the box en draagt zo nieuwe & originele ideeën bij.

Logo AG Insurance

Maud Vanderoosten
Brand Studio & Creation Manager

Heldin van de case

“Als designer kan je niet anders dan je skills continu bijschaven. Momenteel volg ik een fotografie en motion opleiding. Dat ik deze ‘nieuwe’ skills ook al bij AG mag inzetten, is natuurlijk voor ons beiden geweldig.”

Nora

Senior Crossmedia Designer & Photographer