INNI GROUP

De CRINNIMAL-kalender van offline naar online

Motion graphics
UI design
UX design
Thumbnail Inni Group x Arno

Senior UX/UI Designer Arno scheurde richting INNI GROUP in Heule voor een project rond De Grote Druivelaar. De beroemdste scheurkalender van ’t land die al mopjes en wijsheden tapt sinds 1915, maar voor de rest helemaal mee is met de tijd. Met de CRINNIMAL-kalender smuk je je ontvangst- of kantoorruimte op en maak je het ook nog eens interessant. Elke maand gidst een QR-code op de kalender je naar een attractieve landingspagina waar je de hybride marketingtools van INNI GROUP ontdekt, en collega Arno is “Creator of the Month October”.

“Bij Inni hadden ze een verlofperiode van hun digital designer op te vangen. Dan komt Typografics als geroepen! De consultancy opdracht werd ter plaatse uitgevoerd, zo kon er kort op de bal gespeeld worden.” Arno, Senior UX/UI Designer.

Van wireframe tot design

“Het thema van de landingspagina in oktober speelde op lezen, zowel op papier als digitaal. Ik kreeg de opdracht een design uit te zetten, het in Webflow te gieten en responsive te maken. Om te starten, nam ik er pen en papier bij. De eerste wireframe ideeën kregen zo vorm, waarna ze omgezet werden in Adobe XD.”

“Het overleg met INNI GROUP verliep in deze fase heel vlot, zo kon het design in een mum van tijd opgestart worden. De lijn die ik hiervoor koos was een spel tussen woorden/karakters en visuals/mini animaties.”

Do you Webflow?

“Nadat de designfase werd afgerond, stelde INNI GROUP de vraag de website in Webflow te gieten. Dat was een primeur voor me, een designer bij INNI GROUP gaf me een kick-start. Ik zorgde ervoor dat het design meteen al een responsive versie kreeg.”

“De micro animaties doorheen de landinspagina, maakte ik met After Effects.”

Scoren, bij elkaar

INNI GROUP is fan van Arno, maar het genoegen is wederzijds!

“De collega’s bij INNI GROUP namen me meteen op in hun dagelijkse manier van werken. Het was een toffe opdracht, een leuk design en fijn om Webflow te leren gebruiken. En ik verklap je al dat de maand november eveneens voor mijn rekening zal zijn.”

Met Arno aan boord konden we rekenen op tijdige oplevering en een kwalitatieve uitvoering van onze CRINNIMAL-campagne. Een betrouwbare partner.

logo INNI Group

William Beke
Marketeer

Held van de case

Portretfoto Arno

“Het was interessant om verschillende skills & programma’s te combineren, én ik ben voor het eerste aan de slag gegaan met Webflow. Bij Inni Group voelde ik me snel thuis in het team. Da’s altijd heel fijn!”

Arno

Senior UX/UI Designer