Typografics

Een State of the Art belevenis, ingepakt door Shari

Illustration
Layout
Print
State of the Art eindejaarskaart Typografics 2021

Voor eindejaar doen we al eens graag een specialleke. Een State of the Art campagne waarin we door o.m. duotickets voor een tentoonstelling naar keuze te schenken. Shari knoopte een stijlvolle grafische strik rond de uitnodiging.

Carte blanche, de favoriete briefing van Shari

“De grafische uitwerking moest z’n titel alle eer aandoen. Ik mocht hiervoor afwijken van onze huisstijl, zo zie je in het design andere kleuren en fonts dan je van Typografics gewend bent. In de uitnodiging kon je kiezen uit 4 tentoonstellingen. Elk van die 4 werd typografisch voorgesteld in de stijl van de desbetreffende kunstenaar. Ik heb hier ingespeeld op de huidige typografische trends met lettertypes.”

“Differentiëring zit niet enkel in het design. Ook in de papierkeuze en het formaat wilde ik het verschil maken. De reliëfdruk naar buiten geeft het printwerk een aparte uitstraling.”

Vanuit onze missie

“De State of the Art campagne vloeit voort uit onze missie om visuele communicatie steeds beter te maken d.m.v. state of the art tools en inzichten. We wilden onze klanten meenemen naar plaatsen waar onze makers ook inspiratie vinden om de lat steeds hoog te kunnen leggen,” Caro – Managing Partner.

Heldin van de case

Portretfoto Shari

“Altijd heel leuk om als ontwerper mee betrokken te worden en te mogen meedenken om tot een maximum resultaat te komen. Geweldig geamuseerd, ik hoop dat dit van de ontwerpen uitstraalt.”

Shari

Senior Graphic Designer & Illustrator