Duvel Moortgat

Geniaal brutaal, Roel tapt vers motion werk voor Vedett 

Motion graphics
vedett motion graphics

Vedett, een lefgozer in een flesje. Het eigenzinnige karakter van het merk vertaalt zich in een visuele stijl die zich niet in een bierkrat laat vastzetten.

Zo God damn anders dan de rest

In 2020 vernieuwde Vedett zijn huisstijl, waarbij het idee is dat er geen huisstijl is. De basis van alle Vedett assets is Graphic Brutalism, het moet in het oog springen. De laatste jaren mocht Roel voor Vedett quasi alle motion design animaties uitwerken, rock ’n roll aan je laptop!

Rock ’n roll op je scherm

“Omdat ik van in het begin wist dat de Graphic Brutal-stijl overal in de animaties ging doorgetrokken worden over alle verschillende smaken heen, koos ik voor een heel gestructureerde aanpak. Dat zorgde ervoor dat nieuwe versies of formaten snel geproduceerd konden worden”, Senior Motion Designer & Trainer Roel.

Goede afspraken maken goede vrienden. Dat merken we heel hard met Typografics. Dankzij hun flexibiliteit kunnen ze ook maatwerk creëren waar en wanneer wij dit het hardst nodig hebben.

Logo Duvel Moortgat

Gaëtan van den Bulcke
Global Digital Marketing Manager

Held van de case

Portretfoto Roel

“95% van de motion designs deed ik alleen maar dit kon niet gebeuren door de vooraf gemaakte geweldige designs van het in-house design team bij Duvel, super dankbaar materiaal. Dat er geen afgebakende richtlijnen kreeg, is ware verademing. 

Roel

Senior Motion Designer & Trainer