Flandres Crew Services

Nieuw logo voor Flanders Crew Services

Logo
Logo Flanders Crew Services

FCS ging met ons in zee voor hun visuele communicatie, Senior Grafisch Vormgever Peter aan het roer voor een nieuw logo + raam- en autobestickering.

Een logo redesign

“Het logo van Flanders Crew Service speelt op 2 thema’s. De maritieme vibe als prior element, met daarbij een knipoog naar reizen. Qua kleurkeuze greep ik dan ook naar blauw. Een donkere tint, afgezet tegen een lichtere variant. Met deze 2 kleuren tekende ik een boot silhouette. De letters van Flanders Crew Services kregen een flinke tweak met duidelijke golfbeweging in de letter F. Diezelfde golf zie je ook terug in de schouw van de boot.”

Keep rolling

Voor de uitrol van het logo, stelde Peter nog raam- en autobestickering voor. Het logo wordt afgezet op melkglas, een eye-catcher in het straatbeeld. Op de firma busjes van FCS is gekozen voor een sobere wit/blauw combinatie.

Met Peter hadden we een heel fijne samenwerking. We spraken onze visie met hem door, waarna hij enkele logo voorstellen deed. We deelden ons gevoel, bekeken zijn drafts en kwamen zo tot een finaal ontwerp. Voor ons: boenk erop.

Logo Flandres Crew Services

Linda Van Den Bosch
Zaakvoerder