Joris Ide

Training op maat: Joris Ide automatiseert met EasyCatalog

Training op maat: Joris Ide automatiseert met EasyCatalog

Staalmarktleider Joris Ide zag voor de aanmaak van hun technische fiches de schaal met EasyCatalog voordelen hun richting uitkantelen, ze kozen voor een inhouse maattraject met Jensie.

Naar de vloer, research als basis

“Eerst een stap terugzetten om dan te accelereren, zo kan je het EasyCatalog maattraject voor Joris Ide samenvatten. Want voor ze hun database aan InDesign konden linken, was het zaak er 1 te maken. De staalgigant beschikt over veel en complexe technische gegevens, ik trok een dag naar hen om me hier in te verdiepen en de pijnpunten te leren kennen. Research als basis om het maattraject naar wens te kunnen uitwerken”, Senior Graphic Designer & Trainer Jensie.

“Ik werkte een advies voor Joris Ide uit. EasyCatalog was absoluut een juiste keuze, het manueel aanmaken van hun technische fiches toonde zich heel tijdrovend. Maar de investering in de InDesign plug-in was het pas waard als het team zich zelf volop wilde gooien in de aanmaak van een uitgebreide database.”

50% theorie, 50% praktijk

“De maattraining werd uiteindelijk verdeeld over 3 dagen, half theorie en half praktijk. We kozen voor een opleiding in het Engels, zodat een anderstalige collega online maar in realtime de inhouse training kon meevolgen.”

Wat Joris Ide zegt

“Jensie legde op een heldere manier stap voor stap de flow van data tot afgewerkte productfiche uit. EasyCatalog is alles behalve Easy … het vraagt soms engelengeduld om bepaalde elementen zoals tabellen goed weer te geven, maar dankzij de tips van Jensie hebben we dit tot een goed einde kunnen brengen,” Marijn Wittevrongel bij Joris Ide.

Jensie legde op een heldere manier stap voor stap de flow van data tot afgewerkte productfiche uit.

Logo Joris Ide

Marijn Wittevrongel
Web- & Media Developer

Door guru

Portretfoto Jensie

“Heel blij dat ik het team van Joris Ide ervan heb kunnen overtuigen dat een investering in EasyCatalog absoluut de juiste keuze is en ik hen op weg heb geholpen.”

Jensie

Senior Graphic Designer & Trainer