Datadriven publishing met EasyCatalog, ben jij er klaar voor?

7 november 2023

Download
Thumbnail datadriven publishing met EasyCatalog

Is datadriven publishing met EasyCatalog een meerwaarde voor jou?

Beslist om aan datadriven publishing te doen met EasyCatalog van 65 Bit of heb je de knoop nog door te hakken? Geen zorgen, we ontdekken samen of het een meerwaarde voor je kan bieden, maar vooral of je er klaar voor bent!

EasyCatalog is dé Adobe InDesign plugin bij uitstek om gestructureerde data te koppelen aan layout templates van bv. een catalogus, technische fiches, een maandelijkse folder, wekelijkse promoties, prijslijsten, verpakkingsontwerpen… Het vraagt een investing in opzet maar brengt een hoop efficiëntie en tijdsbesparing met zich mee eens het goed zit.

We snappen dat je wel wat vragen hebt, want in het EasyCatalog InDesign verhaal stap je niet zomaar even. Enkele veelvoorkomende vragen:

  • Voldoet je database wel en wat telt überhaupt als database?
  • Wat is er mogelijk met EasyCatalog en wat niet?
  • Welk type jobs (catalogi, folders, promoties, technische fiches …) hebben baat bij de plugin?

Tijdens het invullen van dit intakeformulier ontdek je het antwoord zelf en kan je op eigen tempo nadenken over je noden, verwachtingen en zaken rond datadriven publishing met EasyCatalog waar je mogelijks nog niet eerder bij stilstond. Het is een handige gids die je het inzicht geeft of de EasyCatalog InDesign plugin al dan niet een meerwaarde voor je kan bieden.

Overtuigd van een geautomatiseerde grafische workflow met EasyCatalog? Stuur het intakeformulier dan naar ons door. Typografics ondersteunt je graag op de manier dat het voor jou het beste werkt: op kantoor of op afstand, via advies of misschien wel een EasyCatalog training… we voorzien over de hele lijn. 

Download het EasyCatalog intakeformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief