Download: GREP Lexicon

21 augustus 2023

Download
Download GREP Lexicon

Wie aan de slag wil met GREP, reguliere expressies binnen InDesign of Batch Rename in Adobe Bridge, kan enorm veel nut hebben aan een overzicht met alle speciale tekens. Dat is ook hoe ik begonnen ben. In InDesign zelf heb je dan wel een hulpmiddel om die in te voegen, maar niet alle mogelijkheden staan daar in.

Ook op het internet is het soms zoeken naar een overzicht dat zo volledig mogelijk is, begrijpbaar, en er ook nog eens goed uitziet. Daarom was ik gemotiveerd om dit zelf op te stellen. 

Ik hoop dat elke aspirant-grepper hier veel aan zal hebben. In de toekomst denk ik ook nog aan een startersgids; wat dit lexicon momenteel ontbreekt is een deftige uiteenzetting van hoe je sommige zaken gebruikt.

Mocht ik toch iets gemist hebben dan horen we het graag.

Download hier de GREP lexicon

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief