Waarom hooox graag beroep doet op het web-interventieteam van Typografics

4 juli 2017

Hooox ‘turning bricks into brands’ is een full-service communicatiebureau dat zich richt op de vastgoedsector. In hun tienjarig bestaan veroverden ze reeds een marktpositie en zeker de afgelopen jaren ging het bureau door een hevige groeispurt.

Guillaume Vyncke, managing director vertelt waarom ze bij hooox sinds kort beroep doen op Typografics.

“Onze klanten zijn voornamelijk projectontwikkelaars, in heel België en Luxemburg. Eens hun bouwaanvraag is goedgekeurd moet het voor hen snel gaan. Soms doorkruist zo’n nieuw project onze huidige planning. Omdat snelheid zoals gezegd cruciaal is, geeft het een gerust gevoel dat we beroep kunnen doen op de mensen van Typografics. Pieterjan heeft ons nu al een aantal keer uit de brand geholpen, en we appreciëren het zeer erg dat we de kans krijgen om steeds op dezelfde persoon te kunnen rekenen. Hij kent onze manier van werken en we verliezen geen tijd meer met een basisbriefing.”

Dit soort delen van kennis vinden we echt een grote toegevoegde waarde van Typografics. Een louter uitvoerende partij is makkelijk te vinden, maar een samenwerking moet meer zijn dan dat. We appreciëren enorm dat er wordt meegedacht en wordt gezocht naar manieren om onze manier van werken te verbeteren.
Guillaume Vyncke

Een pluim die we bij Typografics maar al te graag op onze hoed steken!

Kevin Vermeersch, front-end en back-end developer:

“Naast het feit dat we op Typografics beroep kunnen doen om ons tijdelijk uit de nood te helpen zijn we ook heel blij met de extra kennis die we in huis halen. Vroeger gebruikten we uitsluitend WordPress als CMS. Daar zijn heel wat voordelen aan, maar bij erg complexe projecten merkten we toch dat we tegen de grenzen van het systeem opbotsten. En ook omgekeerd: voor wie een heel simpele pagina online moest krijgen waren er dan weer te veel toeters en bellen. Thibault heeft ons dan de CMS ProcessWire leren kennen. Hij nodigde mij uit op een ‘Geek Night’ bij Typografics waar Pieterjan een talk hield over ProcessWire. Dat heeft mij dan over de streep gehaald om er zelf ook mee te beginnen.”

Geschreven door Andreas

Studio Manager

Andreas leerde op Sint-Lucas in Antwerpen om kunstig en conceptueel na te denken, maar het Adobe pakket kreeg hij onder de knie op Syntra Metropool in Antwerpen. Hij combineert dus uitstekend zijn technische kennis met creatieve ingevingen.

Zijn focus ligt op een goede communicatie met onze klanten en een knappe vormgeving, vaak geïnspireerd door het motto 'less is more'. Hij zal dan ook elke pixel onderzoeken tot het resultaat perfect is. Hij is planmatig ingesteld en is zo uitstekend geschikt om de planning in onze studio voor zijn rekening te nemen. 

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.