Gratis download: interactieve contentkalender 2022

5 januari 2022

2022 staat gestrikt klaar, dit is precies het moment om je baas te bewijzen dat proactiviteit je kracht is op de werkvloer. Jij weet dat het op 12 januari bon ton is de lippen te tuiten naar elke roodharige en dat het dik oké is om Snoepie - de dwergkees van nonkel Steve - 24 juni mee te lokken naar ’t werk. Reden? Jij downloadde onze interactieve contentkalender (incl. +100 inhakers) en maakt zo de beste content voor je merk.

Waarom een contentplanner een must is?


  • Het geeft de kans relevante content te creëren, terwijl je yin en yang in balans staan. In een contentplanner lijst je op welke blogs, e-books, social posts, e-letters, … je maandelijks gaat produceren. Structuur en proactiviteit brengen rust, geniet daarvan.


  • Geen vijgen na Pasen, alle themadagen staan alvast klaar in de contentplanner. Het zal jou nooit overkomen om happy flappy te staan doen aan het koffieapparaat terwijl het Blue Monday blijkt te zijn, de social media post hierover staat vanzelfsprekend al ingepland nog voor de 3 koningen aanbellen.


  • Het zorgt voor een kwaliteitsshot. Net door dat plannen, creëer je letterlijk de ruimte om tijd te besteden in de ontwikkeling van beeldmateriaal en tekst. Weloverwogen content kan je alleen maar positief helpen.

Download de gratis contentkalender voor 2022


Haal er de top topicals uit die leven binnen je doelgroep en vul de interactieve PDF digitaal verder aan met relevante content voor je merk. De aard van het beestje, maar we hebben er iets moois van gemaakt. 

Geschreven door Caro

Managing Director

Sinds augustus 2021 runt Caro samen met Kristel Typografics. Haar positieve energie gaat helemaal naar de verdere uitbouw van Marcom en Sales: hoe vertellen we ons verhaal, hoe dragen we onze missie/visie uit binnen de sector, hoe vinden klanten ons en zorgen we ervoor dat ze blij zijn & blijven… Sleutelpunten die de groei van Typografics tot kenniscentrum voor bedrijven én crossmediale talenten mee ondersteunen.


Niet enkel op kantoor houdt Caro van actie. In haar vrije tijd vind je haar op de speelmat met haar dochter of jonglerend tussen de koersfiets, het zwembad en haar loopschoenen. Bewegen om het hoofd leeg te maken of net te vullen met nieuwe ideeën voor een volgende ski- of kitesurftrip. 


Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.