Heer & meester: videocontent

Dat bewegende beelden harder blijven plakken, is zelfs een wetenschappelijk ding. Ons brein is namelijk zo ingesteld dat wat visueel gemaakt wordt, beter binnendringt. Ons hoef je daar niet van te overtuigen, punt 1 op de planning na onze eigen rebranding was dan ook een corporate animatie.

Gemaakt door Roel

Senior Motion Designer & Trainer


Dat bewegende beelden harder blijven plakken, is zelfs een wetenschappelijk ding. Ons brein is namelijk zo ingesteld dat wat visueel gemaakt wordt, beter binnendringt. Ons hoef je daar niet van te overtuigen, punt 1 op de planning na onze eigen rebranding was dan ook een corporate animatie door het creatieve trio Jens, Roel & Tom.


This is Typografics, de kracht van animatie


We merken het zelf aan de aanvragen: animatie is booming. Je zet het in om bv. een nieuw product te lanceren, of je merkwaarden te etaleren. Het DNA waar Typografics op draait, vormt dan ook de motor van onze animatie. Collega grafisch vormgever Jens wist ons verhaal heel accuraat te illustreren in een script en storyboard. Gezegend om zo een talent in huis te hebben! Begrijpelijk, catchy en met de kunst om de spanningsboog erin te houden. Storytelling as it should be.

Leven in de keet


De aanzet van Jens werd tot leven gewekt door onze motion designers Roel en Tom. Beiden hebben al heel wat animaties in de vingers, het vloeiend spel in onze corporate animatie is dus helemaal aan hen te danken. In eindproductie werden tot slot een voice-over en muziek toegevoegd.

Meer business impact met je eigen bedrijfsanimatie?


Als sales tool, voor HR doeleinden of intern gebruik, ... motion kent veel wegen. Sarah animeert je graag met een volledige uitleg over hoe deze vorm van communicatie een onderdeel van je business kan worden.

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!