Wedstrijdmateriaal Paco Rabanne

Gemaakt door Andreas

Studio Manager


Paco Rabanne verrast met 4 goudstaven

De eindejaarsperiode laat zich feestelijk begeleiden door goud, glitter en cadeautjes. Paco Rabanne verwerkte deze 3 zaligheden in 1 tijdens hun eindejaarswedstrijd. Zo kon je voor elke aangekochte Paco Rabanne geur bij Ici Paris XL een goudstaaf winnen ter waarde van 1.500 euro.

Toegang tot dit staaltje geluk? Een Golden Ticket. Voor de creatie hiervan vertrouwde Puig op de bling bling skills van onze webmanager Andreas. Dankzij verschillende webopdrachten voor Puig kent Andreas intussen hun diepste verlangens op ontwerpvlak, ideaal om ook deze printjob te realiseren.

“Ik vond mijn inspiratie bij de legendarische film Sjakie en de chocoladefabriek, waar 5 Gouden Toegangskaarten verstopt werden in willekeurige chocoladerepen. Dat magische effect wou ik ook in het Golden Ticket van Paco Rabanne steken. ”
Andreas

Krasbare flyer met extra touch

Het ontwerp van dit bijzondere ticket realiseerde Andreas in Adobe InDesign en Adobe Illustrator. De print op glanzende goudfolie gaf het ontwerp een exclusieve look, een weerspiegeling van de werkelijk te winnen goudstaaf. Het Paco Rabanne Golden Ticket werd bovendien afgewerkt met een kraslaag, daaronder vond je een unieke code om online te registreren.

Bekijk al de foto's van deze case

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!