Efficiëntie slag voor Groupe Hamelin met EasyCatalog

Het arsenaal aan kantoor- en schoolbenodigdheden van Groupe Hamelin is verbluffend compleet en uitgebreid. Een titanenklus om dit gamma te bundelen in een catalogus, zou je denken? Moet je je gauw eens inlezen in EasyCatalog.

Gemaakt door Jensie

Talent Trainer & Senior grafisch vormgever


De producten van Groupe Hamelin schuiven door de handen van miljoenen professionals over de hele wereld. Factcheck doen? Kijk dan eens of er op je bureau een Oxford notitieboekje ligt of er een Elba ringmap in je schuif staat. Memoblokken, archiefdozen, klemborden, gummen, driehoeken, … het arsenaal aan kantoor- en schoolbenodigdheden van Groupe Hamelin is verbluffend compleet en uitgebreid. Een titanenklus om dit gamma te bundelen in een catalogus, zou je denken? Moet je je gauw eens inlezen in EasyCatalog, de InDesign plug-in die een geautomatiseerde opmaak mogelijk maakt.


EasyCatalog, alleen maar plussen

Het is intussen al enkele jaren terug dat Groupe Hamelin ons vroeg hun catalogusopmaak te automatiseren. Veel hadden ze niet nodig om overtuigd te geraken van EasyCatalog, de plug-in hangt dan ook aan elkaar van de voordelen: gebruiksvriendelijk, groeit mee met je bedrijf, werkt snel, zorgt voor een kleine foutenmarge, … Database publishing as it should be! Collega Jensie trok het project met graagte naar zich toe.

Jensie heeft ons destijds een opfriscursus InDesign gegeven en tevens een cursus EasyCatalog. Hij is vriendelijk, heeft veel kennis in huis en legt alles goed en duidelijk uit. Ook vragen via de mail worden zeer snel beantwoord. Niets is te veel. Wij worden altijd goed geholpen.

Ron Stoffels, Sales support/Product manager Groupe Hamelin

Snelle adaptatie = mega voordeel

Eerlijk: een automatisatie workflow opzetten doe je niet in 1-2-3. Maar eens die er staat, rol je nieuwe versies van je catalogus in een fractie van de tijd uit. Dat lampje brandt ook bij Groupe Hamelin. Zo werpt de eenmalige set-up die Jensie jaren terug deed, nog steeds vruchten af. Voor 2021 verlangde Groupe Hamelin een Frans- en Duitstalige versie van hun catalogus. Waar dat zonder plug-in een job wordt waarbij je voorhoofd zich in een diepe frons buigt, lost EasyCatalog het met gemak op.

Jensie heeft veel kennis van EasyCatalog en kan daardoor snel een catalogus samenstellen zonder al te hoge kosten. Wij leveren de data en jullie leveren snel een catalogus.

Ron Stoffels, Sales support/Product manager Groupe Hamelin

EasyCatalog introduceren binnen je onderneming? 


Volg het voorbeeld van Groupe Hamelin! EasyCatalog is een wondermiddel als het aankomt op de opmaak van een catalogus, folder, … Collega Sarah gidst je met plezier doorheen de opties om meer snelheid in je workflow te steken.

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!