Landingspagina & newsletters LolaLiza

Gemaakt door Wouter

Senior crossmedia & motion designer


Onze webdesigner Wouter werkte vier maanden fulltime bij LolaLiza. Hij mocht er nieuwsbrieven, posts voor sociale media en landingspagina’s ontwerpen en ontwikkelen. “De mix van designen en coderen sprak mij erg aan.”

Kledingketen LolaLiza richt zich tot vrouwen, maar dat vormde geen probleem voor Wouter. “Ik vond het makkelijk om me in te leven. LolaLiza is een modebedrijf, waardoor je heel creatief kan en mag zijn. Het mocht allemaal heel kleurrijk en speels zijn. Zo kon ik mij geweldig uitleven met de lay-out van hun nieuwsbrieven en posts voor sociale media. Uiteraard hield ik hierbij telkens rekening met de guidelines voor responsive nieuwsbrieven en de huisstijl van LolaLiza.”

“Wouter was de enige man in ons team, maar hij had absoluut een grote feeling met fashion lay-out. Hij is enorm flexibel en creatief. Zelfs als de briefing heel beknopt was, maakte hij er steeds iets speciaals van. Ook klaagde hij nooit als hij veel aanpassingen moest maken. Hij ging hierbij altijd heel perfectionistisch te werk.”
Annelien Alaerts - Digital Communication Coordinator LolaLiza

Bekijk al de foto's van deze case

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!