Digitale winkelplanner voor winkels

Gemaakt door Andreas

Studio Manager


Met deze eenvoudige tool regelen je klanten in één klik hun bezoek aan je winkel

Nu de winkels weer open mogen, wil elke handelaar graag zoveel mogelijk klanten. Maar die kunnen natuurlijk niet allemaal op hetzelfde moment naar binnen. Een goede planning helpt maar die moet in de eerste plaats makkelijk zijn voor de winkelier én de klant. De oplossing van Typografics: de digitale bezoekplanner.

Ideale spreiding van winkelbezoek

De digitale bezoekplanner is een extra onderdeel van de navigatie op je website. De klant opent de planner en ziet welke beschikbaarheden er zijn om naar je winkel te komen. Hij kiest de dag en het tijdstip, vult zijn naam in en verstuurt de aanvraag. Vervolgens ontvangt hij de bevestiging. Bijkomend voordeel: je kunt via deze digitale tool klantgegevens zoals het e-mailadres verzamelen voor toekomstige acties. De klant vinkt aan dat hij hiervoor toestemming geeft. Zo wordt je digitale bezoekplanner meteen een stevige marketing-tool.

Het resultaat: tevreden klanten, tevreden winkeliers

Klanten waarderen dat ze in een veilige omgeving hun aankopen kunnen doen. Dankzij de digitale planner komen ze immers nooit in een overvolle winkel. Die service zorgt ongetwijfeld voor tevreden klanten. Je kunt hen optimale aandacht en persoonlijk advies geven. Klanten winkelen zo weer met alle vertrouwen.

Als winkelier heb je ook alle reden om tevreden te zijn: de digitale bezoekplanner betekent geen extra werk. Alles gebeurt automatisch. Je weet wie wanneer komt dus je kunt je bezetting perfect daarop afstemmen.

Wil je weten hoe eenvoudig de digitale bezoekplanner werkt? Dan vind je hier een voorbeeld.

De digitale winkelplanner vraagt bovendien maar een beperkte investering en je kunt er meteen mee aan de slag. Interesse? Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende toelichting en de prijs.

Bekijk al de foto's van deze case

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!