Website uitbreiding + webshop voor Tresoro

Gemaakt door Elke

Talent Trainer & Web Developer


Tresoro wierp ons onlangs een technisch pareltje toe: een website uitbreiding, met toevoeging van een webshop. Heaps of code dus, wat altijd het signaal is om naar collega Elke te snellen. Als senior webdesigner en developer is dit het type project waar ze een gezond blosje van krijgt.


Aantrekkelijke restyling met extra features


Vooral in het B2B luik van tresoro.be werd er getweakt. Naast een restyling van het B2B dashboard, voegde ons team extra features toe:

  • Een wishlist: you know the drill -> klikken op het hartje, waarna al je favorieten in een handige lijst verzameld zitten. De e-mail button maakt bovendien dat je dat lijstje kan bijhouden in je mailbox.
  • Een winkelmand: natuurlijk is er ook de optie om je juweel onmiddellijk te shoppen, wat zo mogelijk nog handiger is (want in alle onbevooroordeelde eerlijkheid: mocht het enigszins kunnen, willen wij alles van Tresoro onder onze kerstboom!). Het vak met ‘Opmerking’ is een laagdrempelige manier om productspecifieke vragen te lanceren.
  • Een mediabibliotheek: een nette weergave van beeldmateriaal, te downloaden door elke geregistreerde gebruiker om in te zetten voor eigen marketing doeleinden.

Ik leg de lat graag hoog, voor mezelf en anderen. Elke weet telkens op korte termijn mijn noden te vertalen naar iets wat praktisch implementeerbaar is. Ze geeft me een goed overzicht van hoeveel tijd iets zal kosten en denkt mee, dat vind ik mooi.

Mathieu Roobroeck, zaakvoerder Tresoro

Open communicatie, op afstand


Alle credits voor je weet wel wie, ook deze samenwerking verliep via de geijkte afstandsmiddelen: e-mail, telefoon en videocall. “Doorheen het project bouwde ik met Mathieu een eerlijke en open communicatie op. Via videocall bekeken we realtime wat mogelijk was, dit zorgde voor een snelle terugkoppeling.”, aldus Elke. Iets wat ook de klant zelf wist te appreciëren: “Elke is ons vast contact bij Typografics. Ik kan heel snel met haar bellen of videocallen, dat is echt een voordeel.”


Het mag duidelijk wezen: je hoeft ons niets meer wijs te maken over dat werken op afstand, je project is ook vanuit ons kot in de juiste handen. Is er iets waarbij onze makers je kunnen ondersteunen? Sarah staat je graag te woord.

Benieuwd naar onze andere cases?

Bekijk hier de creaties van onze andere designers!

Neem direct contact op

Jill

Jill staat meteen voor je klaar!

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of mail op jill.vanderpoorten@typografics.be

Mis geen enkele update!

Elke maand onze interessante nieuwsbrief voor marketeers en vormgevers ontvangen?
Schrijf je hieronder meteen in!